Home Top Ad

Bolsas-Tassen

Uitfestival Leeuwarden 31 augustus 2014 Leeuwarden


Je weet het al maanden van tevoren. Maar dan toch in één keer is het 31 augustus 2014 Uitfestival Leeuwarden. Whoeaaa, ik ben nog lang niet klaar. Ik ben jarig geweest, we hebben vakantie gehad, ik wil graag sporten, ik wil voor mijn kids zorgen, ik heb keelontsteking..... Kortom, altijd te weinig tijd. Ik heb een list bedacht, ik neem stoffen mee, kan ik de mensen toch wat laten zien.

Vandaag alle tassen verzameld en verdorie dat valt helemaal niet tegen! Ik heb best een verzameling. Ik krijg er nog zin in! Nu nog een keer goed slapen dan kan ik morgen mijn keel ook nog gebruiken. Mijn zoon is een topverkoper die komt me helpen dus wat kan er nog gebeuren.

Uitmarkt Leeuwarden hier kom ik!


Uitfestival Leeuwarden 31 augustus 2014 Leeuwarden Uitfestival Leeuwarden 31 augustus 2014 Leeuwarden Reviewed by Marcel on 09:09 Rating: 5

Ad Banner